Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Koronowo Wypożyczalnia
(1)
Autor
Bellersen Quirini Cosima (1960- )
(1)
Lipnicki Sergiusz
(1)
Szymanderska Urszula
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Wędzarnictwo
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowy smak mogą mieć również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze! Wędzić można tylko w wędzarni? Nic podobnego! Można także na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku czy nawet w puszce po ciastkach… Tym, którzy nie boją się eksperymentować, autorka niniejszego poradnika prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia. Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomite wędzonki
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Koronowo Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 664.8/.9 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej